Against all odds, discriminations , wars, killings and whatever that is unjust

همکاران

همکاران (و دوستان) لیبل.

در این صفحه  همکاران لیبل به صورت فهرست آورده شده است این فهرست شامل نهادهای فرهنگی، پروژه‌های پژوهشی دانشگاهی، مجلات و فستیوال‌های است که این جمع را برای بسط، تولید و تبلیغ آثار هنرمندان همراهی کرده‌اند.

استودیو آ تهران (استدیوی اختصاصی)
استدیوی خصوصی مسترینگ و فضای هنری حامی موسیقی کلاسیک، معاصر و الکترونیک تجربی است که از ابتدای شروع این جریان به عنوان یکی از همکاران اصلی تولید با لیبل همکاری داشته است.

www.instagram.com/StudioA.Tehran

Studio A Tehran

موسیقی پست ارینتالیسم (از ۱۴۰۱)

جمعی نامتمرکز از آهنگسازان با این رویکرد آهنگسازی است که ابتدا به همت احسان صبوحی، آهنگساز و  نظریه پرداز موسیقی  آغاز شده است. «پست ارینتالیسم» عنوانی است که او برای توصیف زبانی که برای تحلیل مسائل زیبایی شناسی کمپوزیسیون‌های خود و همکارانش  ایجاد کرده است.

مجله موسیقی معاصر (از تابستان ۱۳۹۷)
مجله برخط شناخته در زمینه‌ی موسیقی معاصر است که فعالیت خود را به ترویج موسیقی کلاسیک، معاصر و الکترونیک تجربی اختصاص داده. همکاری جمع نویزاَنویز با این مجله به تنها همراهی در زمینه‌ی اطلاع رسانی محدود نمی‌شود و همینطور شامل مدیریت تولید آثار و مستندنگاری از هنرمندان این جمع است.

www.contemporarymusik.com

Contemporary Musik Magazine

سانیک‌تهران (فعالیت پژوهشی در جریان)
سانیک تهران پروژه‌ای میان رشته‌ای است که به کاوش درباره‌ی تهران به عنوان فضایی که دارای صدا است می‌پردازد، این پروژه در نقطعه عطف میان موسیقی‌شناسی قومی، مطالعات صدا و همینطور مطالعات شهری قرار گرفته و پرسش اصلی آن شامل ارتباط میان صدا وفضاهای شهری می‌باشد.

www.sonictehran.com

دسترسی محدود (تایستان ۱۳۹۷ – یک دوره)
۱۲ سال پیش از این، پارکینگالری، یک فضای تجربی در تهران، جشنواره‌ی مستقلی برای ارائه ویدیو، صدا و اجرا پایه نهاد: دسترسی محدود از سال هشتاد و شش، میزبان بسیاری از هنرمندان معاصر ایران و جهان بوده است. این پروژه با دعوت از کیوریتورهای مهمان و با همکاری با موسسات و آرشیوهای معتبر در شهرها و کشورهای مختلف در شش دوره‌ی گذشته برای کاهش فاصله بین عرصه‌های مختلف و ترویج نگاه بینارشته‌ای تلاش کرده است.
https://limitedaccessfestival.com

فستیوال کلانگ‌تپیش (۱۴۰۱-۱۴۰۰ دو دوره)
این فستیوال به معرفی هنرمندان ایرانی و هنرمندان ایرانی خارج از کشور در رویارویی با دیگر پرداخت‌های هنری و صحنه‌ای مختلف در برلین می‌پردازد. این فستیوال آغازگر همکاری‌های برون‌مرزی و پرسش‌های مربوط ب مسئله‌ی دریافت موسیقی اروپا-محور است.

www.klangteppich.berlin

Klangteppich Festival
لونو (بهار و تابستان ۱۳۹۹)
یک بستر خودناشری است که به هنرمندان و ناشران مستقل این امکان را می‌دهد تا آثار خلاقه خود را در قالب نسخه‌های فیزیکی و دیجیتال به آسانی منتشر کنند و با مخاطبانشان ارتباط مستقیم داشته باشند.
 لونو